Advertisement

Aziz Yıldırım Aykut Kocaman - Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman'a Arda Turan'ın ... : Aykut kocaman ve rıdvan dilmen, fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım'ı dün ziyaret etti.

Aziz Yıldırım Aykut Kocaman - Aziz Yıldırım'dan Aykut Kocaman'a Arda Turan'ın ... : Aykut kocaman ve rıdvan dilmen, fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım'ı dün ziyaret etti.. Kocaman hakkında konuşan aziz yıldırım aykut karakterli bir çocuk, teknik adam. Aziz yıldırım ile kocaman arasında neler konuşuldu? Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, atiker konyaspor teknik direktörü aykut kocaman ve kaptan volkan demirel 2.futbol zirvesi'nde bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Aykut kocaman ile aziz yıldırım cenazede bir araya geldi ve kısa süre sohbet etti.aykut kocaman yıllarca beraber forma giydiği takım arkadaşı oğuz çetin'in hemen yanında saf tuttu. Aziz yıldırım, osmanlıspor maçının ardından söylenilenlerin aksine aykut kocaman ile hiç buluşmamış.

Aziz yıldırım ve ali koç'un kupanın kaybedilmesinden sonra aykut kocaman'ın sezon sonunda 'nezaketen' edeceği istifayı kabul edecekleri belirtildi. Aziz yıldırım sorusuna cevap verdi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, antrenör konusunda da üç teknik adamla görüşüyoruz. İkili yıldırım'ın evinde f.bahçe beko'nun hafta içi oynadığı zalgiris kaunas maçını izledi. .sonrası basın toplantısında gereğini yapacağım diyen teknik direktör aykut kocaman, dün başkan aziz yıldırım ile görüştü.

Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman krizini anlattı - Galeri - Spor
Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman krizini anlattı - Galeri - Spor from iasbh.tmgrup.com.tr
Aziz yıldırım, osmanlıspor maçının ardından söylenilenlerin aksine aykut kocaman ile hiç buluşmamış. Aziz yıldırım ve kocaman'ın bir araya gelmesi kafaları karıştırdı. Sessizliğini habertürk spor'dan meriç müldür'e bozan fenerbahçe başkanı, aykut kocaman krizini ve takımdaki son durumu anlattı. 4 haziran'da da aykut hoca ile karşılıklı oturup konuşacağız; Aziz yıldırım'dan 'kayıp 3 günün' hikayesi. .başkan seçilmesi durumunda yeni sezonda kesinlikle aykut kocaman'la çalışmayı düşünmüyor. Aziz yıldırım ile kocaman arasında neler konuşuldu? Basketbolda dünyada iki büyük organizasyon var.

Derbiden istediğini alamayan fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı.

Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, konyaspor'un teknik direktörü aykut kocaman'la, pereira gittikten sonra görüştüklerini açıkladı. Teknik direktör arayışında aykut kocaman da konuşuldu. 4 haziran'da da aykut hoca ile karşılıklı oturup konuşacağız; .başkan seçilmesi durumunda yeni sezonda kesinlikle aykut kocaman'la çalışmayı düşünmüyor. Aziz yıldırım ve ali koç'un kupanın kaybedilmesinden sonra aykut kocaman'ın sezon sonunda 'nezaketen' edeceği istifayı kabul edecekleri belirtildi. Haberler > spor haberleri > futbol haberleri > aziz yıldırım'dan aykut kocaman açıklaması. Sessizliğini habertürk spor'dan meriç müldür'e bozan fenerbahçe başkanı, aykut kocaman krizini ve takımdaki son durumu anlattı. Aykut kocaman ve rıdvan dilmen, fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım'ı dün ziyaret etti. Fakat araya giren ali yıldırım abisini bir kez daha ikna etti. Aziz yıldırım'dan 'kayıp 3 günün' hikayesi. Aziz yıldırım ile kocaman arasında neler konuşuldu? Bu arada başkan aziz yıldırım'ın da aykut kocaman ile bir araya geldiği bildirildi. Fenerbahçe'de kötü gidişat nedeniyle aziz yıldırım ile aykut kocaman bir araya geldi.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, atiker konyaspor teknik direktörü aykut kocaman ve kaptan volkan demirel 2.futbol zirvesi'nde bir araya gelerek bir süre sohbet ettiler. Büyük tepkisini çeken aykut kocaman, başkan aziz yıldırım'ın da desteğini kaybetmiş durumda. Derbiden istediğini alamayan fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı. Seçimden sonra aykut kocaman ile karşılıklı oturup konuşacağız. Birçok kişinin kendisine aziz yıldırım ve aykut kocaman hakkında sorular sorduğunu aktaran alex de souza , onlara karşı hiçbir kötü düşüncem yok.

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman PFDK'da - Son dakika ...
Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman PFDK'da - Son dakika ... from img.fotospor.com
Aykut kocaman'dan sezonun ilerleyen haftalarında da böyle ani bir çıkış gelir mi? İşte aziz yıldırım'ın açıklamalarından satır başları: Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, a spor'da serkan korkmaz'ın sorularını yanıtladı. Büyük tepkisini çeken aykut kocaman, başkan aziz yıldırım'ın da desteğini kaybetmiş durumda. .sonrası basın toplantısında gereğini yapacağım diyen teknik direktör aykut kocaman, dün başkan aziz yıldırım ile görüştü. Aziz yıldırım başkan seçilse dahi aykut kocaman'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Elbette aziz yıldırım'ın her şeyi ortaya dökecek hali yok. İkili yıldırım'ın evinde f.bahçe beko'nun hafta içi oynadığı zalgiris kaunas maçını izledi.

Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım düzenlediği basın toplantısında aykut kocaman ile ilgili açıklamalar yaptı.

İkili, aykut kocaman'ın istifa kararı alıp geri dönmesinin ardından ilk kez yemekte bir araya geldi. Aziz yıldırım ise sportif direktörü'nün bu davranışından memnundu. Aziz yıldırım, osmanlıspor maçının ardından söylenilenlerin aksine aykut kocaman ile hiç buluşmamış. Fenerbahçe'de kötü gidişat nedeniyle aziz yıldırım ile aykut kocaman bir araya geldi. Beraber geçirdiğimiz güzel şeyleri tutuyorum içimde. Daum, aykut kocaman'la ilgili anılarına şöyle devam ediyor Aziz yıldırım başkan seçilse dahi aykut kocaman'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Derbiden istediğini alamayan fenerbahçe'de yaprak dökümü başladı. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, antrenör konusunda da üç teknik adamla görüşüyoruz. Aziz yıldırım sorusuna cevap verdi. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, a spor'da serkan korkmaz'ın sorularını yanıtladı. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, konyaspor'un teknik direktörü aykut kocaman'la, pereira gittikten sonra görüştüklerini açıkladı. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım düzenlediği basın toplantısında aykut kocaman ile ilgili açıklamalar yaptı.

Aziz yıldırım'dan 'kayıp 3 günün' hikayesi. Aykut kocaman ile aziz yıldırım cenazede bir araya geldi ve kısa süre sohbet etti.aykut kocaman yıllarca beraber forma giydiği takım arkadaşı oğuz çetin'in hemen yanında saf tuttu. İkili, aykut kocaman'ın istifa kararı alıp geri dönmesinin ardından ilk kez yemekte bir araya geldi. Aziz yıldırım ile kocaman arasında neler konuşuldu? Basketbolda dünyada iki büyük organizasyon var.

Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman birarada | NTV
Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman birarada | NTV from cdn1.ntv.com.tr
Kocaman, samandıra'da yöneticilere neler söyledi? 4 haziran'da da aykut hoca ile karşılıklı oturup konuşacağız; Aykut kocaman ve rıdvan dilmen, fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım'ı dün ziyaret etti. Sessizliğini habertürk spor'dan meriç müldür'e bozan fenerbahçe başkanı, aykut kocaman krizini ve takımdaki son durumu anlattı. Aykut kocaman'dan sezonun ilerleyen haftalarında da böyle ani bir çıkış gelir mi? Aziz olmazsa aykut zaten olamaz, aykut ise sıra aziz'e gelmesin diye daha henüz harcanmaz diye düşünüyordum. Aziz yıldırım da kocaman'a ''tamam. İşte aziz yıldırım'ın açıklamalarından satır başları:

Sessizliğini habertürk spor'dan meriç müldür'e bozan fenerbahçe başkanı, aykut kocaman krizini ve takımdaki son durumu anlattı.

Aday olduğunu belirten yıldırım, aykut kocaman'ın geleceği ve transferler hakkında da önemli açıklamalar yaptı. Fenerbahçe kulübü başkanı aziz yıldırım, konyaspor'un teknik direktörü aykut kocaman'la, pereira gittikten sonra görüştüklerini açıkladı. Aziz yıldırım ile kocaman arasında neler konuşuldu? Aykut kocaman ve rıdvan dilmen, fenerbahçe'nin eski başkanı aziz yıldırım'ı dün ziyaret etti. Aziz yıldırım ve kocaman'ın bir araya gelmesi kafaları karıştırdı. Yıldırım, aykut kocaman'ın kendi döneminde takıma tekrar gelemeyeceğini söyledi. Aykut kocaman'dan sezonun ilerleyen haftalarında da böyle ani bir çıkış gelir mi? Aziz yıldırım, osmanlıspor maçının ardından söylenilenlerin aksine aykut kocaman ile hiç buluşmamış. Daum, aykut kocaman'la ilgili anılarına şöyle devam ediyor Aykut'un tek bir hatası var. Fakat araya giren ali yıldırım abisini bir kez daha ikna etti. Fenerbahçe başkanı aziz yıldırım, a spor'da serkan korkmaz'ın sorularını yanıtladı. Aziz yıldırım başkan seçilse dahi aykut kocaman'la yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Kocaman, samandıra'da yöneticilere neler söyledi? aziz yıldırım. Beraber geçirdiğimiz güzel şeyleri tutuyorum içimde.

Posting Komentar

0 Komentar